UTVIKLE:  SERVICE  LEDELSE  PERSON  DISK-TEST  KURS  OM OSS  e-KURS  FAQ 
Referanser Bli vår kunde SØK
 
Når 1600 deltagere skal kurses... Back

Her kan du lese litt om prosessen for serviceutvikling slik Posten beskrev den i infoskriv til sine medarbeidere:

Når 1600 deltagere skal kurses...

Les hva ledere mente om kurset.

Everest / Ea Management AS la til rette en prosess for utvikling av service i Posten i Bergen.  ALLE ansatte skulle være med! Siden har vi gjort det samme i Haugesund og Harstad.  Dette ga oss den erfaringen vi trengte for å komme på banen når LOOC skulle trene 7000 frivillige medarbeidere i "utøver og publikumsbehandling".

Her kan du lese litt om prosessen for serviceutvikling slik Posten beskrev den i infoskriv til sine medarbeidere:

HVA ER "POSTEN MOT NYE MÅL ?

"Posten mot nye mål" (PMNM) er et kunde-behandlingskurs.

l denne sammenheng ser vi på begrepet "kunde" i videste forstand og definerer kunde som internkunde (= kolleger) og eksterne kunder.

Hovedmålet med kurset er å fokusere på interne mellom- menneskelige forhold ved kontorene for å forbedre arbeids- miljøet, og å finne ut av hva som er avgjørende for å yte eksterne kunder topp service.

Med utgangspunkt i Postens bedriftspolitikk, lager hver deltaker personlige mål. Videre lager arbeidstakerne i fellesskap mål for intern og ekstern kundebehandling for sitt arbeidssted.

Det blir også fokusert på viktigheten av å være oppdatert på Postens tjenester, og som et ledd i dette blir oppbygging av håndbøkene gjennomgått.Du må være registrert som gjest for å kunne lese hele artikkelen.


Author: Øystein Hauglie
Date: 2/27/2015
    Skriv ut

 Tips en venn

Avsenders e-post:
 
Mottakers e-post: