UTVIKLE:  SERVICE  LEDELSE  PERSON  DISK-TEST  KURS  OM OSS  e-KURS  FAQ 
Referanser Bli vår kunde SØK
 
Nå målene! Back

Skal du lede en gruppe mot et mål? Når problemene med å sette seg mål er ryddet av veien, og teamet ditt ser forskjell på sine personlige mål og bedriftens mål er tiden moden for å starte arbeidet med å avklare hva som er dagsituasonen i forhold til de mål vi vil nå. Hvilke problemer opplever vi i dag - og hvordan ønsker vi at det skal være? Hvilken plan skal vi legge for for å få det slik vi ønsker å ha det - og hvordan motiverer vi oss underveis? Nicolay Leganger viser deg en metode du kan bruke i en gruppe, men metoden kan også benyttes for å nå dine personlige mål. Nyttig for deg som driver teambygging.

På denne siden vil jeg vise deg litt om hvordan du kan gå frem i praksis med gruppen din når du skal arbeide med målsetning.  Jeg forutsetter at du har lest den første siden om å sette seg mål.

Når problemene med å sette seg mål er ryddet av veien, og teamet ditt ser forskjell på sine personlige mål og bedriftens mål er tiden moden for å starte arbeidet med å avklare hva som er dagsituasonen i forhold til de mål vi vil nå. Hvilke problemer opplever vi i dag - og hvordan ønsker vi at det skal være? Hvilken plan skal vi legge for for å få det slik vi ønsker å ha det - og hvordan motiverer vi oss underveis?  Nicolay Leganger viser deg en metode du kan bruke i en gruppe, men metoden kan også benyttes for å nå dine personlige mål.  Artikkelen er nyttig for deg som skal bygge team.Du må være registrert som gjest for å kunne lese hele artikkelen.


Author: Nicolay Leganger
Date: 12/14/2005
    Skriv ut

 Tips en venn

Avsenders e-post:
 
Mottakers e-post: